Wie wordt Noordwijks Beste Buur 2017?

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Maar wie is de beste buur? De Stichting Huurdersbelangen Noordwijk houdt ook dit jaar weer de verkiezing voor Noordwijks Beste Buur 2017. Weet u mensen die voor deze titel in aanmerking komen, geef hen dan zo snel mogelijk op.

Burenhulp kan veelomvattend zijn, van af en toe een boodschap doen, de heg knippen, kijken of ´s morgens de gordijnen al open zijn tot aan ziekenverzorging toe. Het maakt niet uit op welke manier iemand zich inzet, als het werk maar voor de buren wordt gedaan.

Dinerbon
Mensen die geheel belangeloos hun buren hebben ondersteund, verdienen volgens het bestuur van de SHN om in het zonnetje te worden gezet. Naast (media-) aandacht krijgen zij ook een replica van het beeld ‘Redder’ van Charlotte van Pallandt. Dat is ook dit jaar weer het symbool van de beste buurverkiezing 2017 van Noordwijk. Ook worden zij verwend met een dinerbon.
De prijsuitreiking heeft plaats medio april. Enkele bestuursleden van de SHN zullen de Beste Buur verrassen met een bezoek en hem of haar de prijs uitreiken. Uiteraard worden zij vergezeld door degene die hen voordraagt.

Wat moet u doen?
Alleen een e-mail of brief schrijven met de voordracht, waarom uw buur deze prijs verdient. Ook willen wij de naam, leeftijd en het adres weten van uw beste buur. Vermeld uiteraard ook uw eigen naam en adres, anders kunnen wij u niet uitnodigen voor de prijsuitreiking.

Stuur uw voordracht zo snel mogelijk, maar in elk geval voor 8 maart 2017 naar:

(per e-mail) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,of via een brief naar SHN, postbus 1022 , 2200 BA Noordwijk.